Aanmeldstop

Met ingang van 11 maart is de aanmeldstop opgeheven.

Op dit moment kunt u zich weer aanmelden bij Triade Volwassenen en Ouderen (Generalistische basis GGZ). Houdt u wel rekening met een wachttijd, de actuele wachttijd is 12 weken.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt (behalve als er voorkeur is voor, of specifiek verwezen is naar een bepaalde behandelaar). De  behandeling vindt aansluitend aan de intake plaats. Via berichtgeving op deze site wordt U op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen.

Er is geen voorkeursbeleid voor een specifieke verzekeraar. Een aantal verzekeraars werkt met een omzetplafond, dit betekent dat er gedurende het jaar wel beperkingen in de beschikbaarheid van zorg kunnen ontstaan. Wanneer U de wachttijd te lang vindt kunt U contact met ons opnemen of uw zorgverzekeraar verzoeken om wachtlijstbemiddeling. Uw verzekeraar kan U ondersteunen, zodat U binnen 4 weken vanaf uw eerste contact een intake-gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden zoals overeengekomen door zorgaanbieders en -verzekeraars ( zg. treeknormen).