Welke psychologen werken bij Triade VO?

Het team van Triade bestaat uit een samenwerkingsverband van gezondheidszorgpsychologen die ieder zelfstandig een praktijk voeren. In de dagelijkse praktijk en communicatie met u en de huisarts gebruiken we Triade als overkoepelende naam. Wij bundelen onze ervaring en expertise en zijn samen verantwoordelijk voor de mensen die zich bij ons aanmelden.

Beroepsgegevens zoals registraties en contracten van elke psycholoog zijn te vinden op zijn of haar persoonlijke pagina.

De Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heeft een algemene wetenschappelijke psychologie opleiding afgerond met daarop volgend de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog. Dit laatste leidt tot registratie in het BIG-register van de overheid. Na dit traject kunnen GZ-psychologen zich specialiseren tot Eerstelijnspsycholoog (NIP/LVE) en/of Kinder- en Jeugdpsycholoog (NIP).

De psychologen werkzaam binnen Triade zijn GZ-psycholoog, ingeschreven in het BIG-register en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen (LVVP). In het team Triade volwassenen en ouderen zijn alle GZ-psychologen tevens geregistreerd Eerstelijnspsycholoog. Zij hebben allen een actueel Kwaliteitsstatuut en nemen deel aan Visitatie door de beroepsverenigingen. Vanzelfsprekend hebben wij ook oog over onze professionele ontwikkeling en bijscholing.